Denní menu 29.5. – 4. 6. 2023 | |
Pondělí | |
Zeleninový krém s pohankou | 40 |
Nudličky z vepřové panenky s bambusem a zeleninou, basmati rýže | 155 |
Smažený hermelín, nové brambory, tatarská omáčka | 155 |
Úterý | |
Dršťková z hlívy | 40 |
Krůtí stripsy v kukuřičných lupíncích, zeleninový salát, focaccia, chilli omáčka | 155 |
Koprová omáčka, nové brambory, vařená vejce | 155 |
Středa | |
Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 40 |
Supréme z francouzského kukuřičného kuřete, sicilská zelenina, bramborovo-bazalkové pyré | 170 |
Vařený hovězí krk, rajská omáčka, těstoviny | 155 |
Indický dhal z červené čočky, basmati rýže | 150 |
Čtvrtek | |
Uzená polévka se zeleninou, masem a kroupami | 40 |
Teplý salát z barevné čočky se zeleninou a salsicciou | 155 |
Čevabčiči, mačkané brambory, tatarská omáčka | 155 |
Bramborové taštičky s povidly, ořechy, máslem a cukrem | 145 |
Pátek | |
Polévka z červené řepy s kozím sýrem a slunečnicovými semínky | 40 |
Bramborové noky s trhaným francouzským kuřetem, rajčatovým pestem, chřestem a parmazánem | 160 |
Losos ve vinném těstíčku, fenyklový salát s pomerančem, celozrnná bageta | 190 |