Denní menu 20. 3. – 26. 3. 2023 | |
Pondělí | |
Bramboračka | 40 |
Nudličky Stroganoff z vepřové panenky, basmati rýže | 150 |
Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka | 150 |
Úterý | |
Krémová česnečka se šunkou a sýrem | 40 |
Wrap s trhaným kuřetem (Němcovi), zeleninou a BBQ omáčkou | 150 |
Znojemská hovězí pečeně, basmati rýže | 150 |
Středa | |
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 40 |
Kuřecí prso (Němcovi), v bylinkové slanině, bramborové noky s listovým špenátem a kozím sýrem | 150 |
Segedinský guláš z plece, houskové knedlíky | 150 |
Kung-pao z ďobáčků, černá rýže | 150 |
Čtvrtek | |
Špenátová s kysanou smetanou a slunečnicovými semínky | 40 |
Pečený krocan, mačkané brambory s brynzou, hrášek se slaninou | 150 |
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka | 150 |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem | 140 |
Pátek | |
Karotkovo-batátová s koriandrem a kokosovým mlékem | 40 |
Telecí máslový řízek, bramborová kaše, italský salát | 160 |
Tortelíny s rikotou, rajčatová omáčka, tatarák z lososa, růžičková kapusta, parmazán | 175 |